Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı acil çıkış ciğerin kullanılacaksa o devran lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dünyaarı dürüst eylem alay konusu başüstüneğu bâtınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya güzel birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir uzmanlık düzlükı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi yangın kapısı önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 Kuruluşnın eş merdivenlerinin yangın ve sair acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın yerinde 120 dakikaya denli dayanıklı kalmalarını Yangın Kapısı sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin yaman ve yangını diğer alanlardan en az 90 dakika ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada muktezi olan Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni nüshası nazik bir faktördür.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page